| 中文版 English
全球拍卖首页 > Derksen Veilingbedrijf

Derksen Veilingbedrijf

荷兰     收藏拍卖公司
Derksen Veilingbedrijf

Kopen op een veiling is voor jong en oud een opwindende ervaring, omdat een veiling per opbod verloopt. Goederen worden, door de slag van de hamer, aan de hoogste bieder verkocht.
Een veiling is daarom niet alleen interessant voor handelaren en antiquairs, maar ook voor verzamelaars en andere particulieren. Het is niet alleen een spannend gebeuren om te volgen, maar kan er ook toe leiden dat u met een verrassende aankoop naar huis gaat.

Geschiedenis

Op 5 september 1945 organiseerde Derksen haar eerste veiling en dat maakt Derksen Veilingbedrijf tot het oudste veilingbedrijf van Gelderland. Eind jaren '60 kreeg Derksen grote landelijke bekendheid met het veilen van horeca-inventarissen. Zo kwam ook de inventaris van het Kurhaus te Scheveningen onder de hamer.
Het bedrijf is gehuisvest in het rijksmonument "De Valburg". Dit monumentale pand dat ooit dienst deed als tabaksopslag, werd jaren gebruikt door Derksen Verhuisbedrijf. Op 1 januari 2009 heeft veilingmeester Albert Keddeman de veilinghamer overgenomen van Jenny van Mourik - Derksen. Samen met zijn vrouw Liesbeth en een team van vaste medewerkers staan ze garant voor service, klantvriendelijkheid en laagdrempeligheid.

进行中的拍卖活动

0 场拍卖会

联系方式
地址:Amsterdamseweg 23,6814 GA Arnhem