| 中文版 English
全球拍卖首页 > Veilinghuis de Ruiter

Veilinghuis de Ruiter

荷兰     收藏拍卖公司
Begin jaren ‘80 rolden de muntjes en postzegels haast van de keukentafel bij familie De Ruiter. Vader Jaap had een grote passie voor zijn hobby. Het handelen in munten, postzegels, oud speelgoed, etc. was bedoeld voor in de avonduren, maar hij kon er wel dagen mee vullen. Op de postzegelmarkt op het Doelenplein in Rotterdam was hij steevast van de partij.



Echt Nederlands veilinghuis
Dat er ruim dertig jaar later een echt Nederlands Veilinghuis zou staan, met kopers en verkopers uit binnen- en buitenland en serieuze collecties verzamelobjecten, edelmetalen, kunst- en gebruiksvoorwerpen die via het veilinghuis van eigenaar wisselen, dat had De Ruiter sr. toen niet kunnen bedenken. Maar hij staat er inmiddels ook niet meer alleen voor. Zijn zonen druppelden één voor één het bedrijf binnen. In de loop van de jaren werd een schat aan ervaring en een gedreven team aan specialisten opgebouwd. Het familiebedrijf groeide stevig en opgedane ervaring werd in verschillende bedrijven verder uitgebouwd. Objecten veilen was een gekoesterde wens van De Ruiter sr. De steeds groeiende aanwas van objecten en (internationale) klantenkring maakte deze stap mogelijk.



Uitgebreid netwerk en groot bereik
Veilinghuis De Ruiter bemiddelt tussen verkoper en koper. We hechten aan een persoonlijk contact met al onze relaties. De experts van het veilinghuis hebben veel kennis over herkomst, materialen en waarde van kostbaarheden zoals munten en bankbiljetten, juwelen, goud en zilver, kunst en antiek, diamanten en horloges. Het aanbod in de veilingen varieert van iets leuks voor aan de muur tot zeldzame waardevolle stukken. Via lokale, nationale en internationale klantenkring vinden de geveilde voorwerpen hun weg naar de nieuwe eigenaar.



Lokale sfeer
Aan de gevel van veilinghuis De Ruiter in Klaaswaal prijkt een portret van Nederlands meest invloedrijke 19e-eeuwse schilder Johan Barthold Jongkind. Binnen het veilinghuis proef je de sfeer van een traditionele veiling met de ondersteuning en inzet van moderne middelen, zoals de online veilingactiviteiten.

Veilinghuis De Ruiter is lid van diverse vakverenigingen zoals de NVMH (Nederlandse vereniging van Munthandelaren), NVPH (Nederlandse vereniging van Postzegelhandelaren) en IBNS (Nederlandse vereniging van Papiergeldverzamelaars).

进行中的拍卖活动

0 场拍卖会

联系方式
地址:Industrieweg 24